sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Sunnuntaipäivä

Heipähei. Tulimme aamulla kaupunkiin ja menimme anglikaanikirkkoon jumalanpalvelukseen. Siellä oli vietettiin ehtoollista, johon me luterilaiset saimme myös osallistua, koska anglikaanikirkossa kaikki kastetut kristityt ovat tervetulleita ehtoolliselle.

Kirkon jälkeen menimme elokuviin: katsoimme intialaisen bollywood- elokuvan jossa oli englanniksi tekstitys. Mwansan elokuvateatteri sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa nimeltä Rockcity Mall. Elokuva kertoi kahdesta miehestä jotka ovat parhaita lapsuuden ystäviä. Elokuvan nimi oli Sonu ja Titu ja Sweetie. Elokuva oli ihan viihdyttävä, mutta 2,5 tunnin pituiseksi elokuvaksi olisi toivonut vähän monimutkaisempaa juonikuviota. Mutta no! Elokuva oli taattua bollywood-kamaa ja sitä katsoessa sai todellakin laittaa aivot narikkaan.

Elokuvan jälkeen menimme lounaalle kauppakeskuksen kahvilaan. Lounaan päätteeksi menimme vielä juustokakulle. Tilasin passionhedelmäjuustokakun lisäksi tansanialaisen teen joka on siis perinteisesti tehty maitoon ja siihen on lisätty "joulumausteita" eli kanelia, neilikkaa, kardemummaa ja inkivääriä. Toimii!

Kuvia en ole täällä ollessa vieläkään voinu lisätä blogiin koska ne nettiyhteydet, joiden ääreen olen täällä päässyt, ovat olleet tosi heikkoja. Hommasin kännykkääni tansanialaisen liittymän, joka maksaa kuukaudessa 6 euroa ja tähän kuuluu netti ja puhelut + tekstarit. Liittymän hommaaminen oli yllättävän helppoa: marssimme U:n kanssa Haloteliin ja teimme liittymäsopimuksen.
Halotel on tansanialainen puhelinliittymäfirma.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!