keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Pääsiäisloma

Hellou.. tänään keskiviikkona alkoi pääsiäisloma koululla. Koulu meni lomalle viikoksi. Oikea sulkemispäivä olisi ollut tänään, mutta eilen opettajakunta päätti että koulu suljetaan jo tiistaina.. noh, niin siinä sitten kävi. Mulla oli tänään opetukseton päivä enkä mennyt käymään koululla. Vietin kotipäivän, eli pesin pyykkiä ja löhösin sohvalla.

Lähdimme puolilta päivin hoitamaan U:n kanssa asioita. Loman ja huomisen safarin kunniaksi kävimme jalkahoidossa ja illalla menimme zumbaan. Olemme käyneet jumpassa säännöllisesti. Ulkomailla ollessa huomaa kuinka täälläkin tarvitsee niitä arkisia hommia joita tekee Suomessakin. Zumba nosti hien pintaan.

Jumpissa, joissa käymme, on käynyt myös tosi paljon miehiä. Se oli minulle aluksi yllätys, koska Suomessa en ole nähnyt ryhmäliikunnassa kuin muutaman miehen(1-2). Jumpat ovat olleet aika tanssipainotteisia, mikä on ollut minulle haastavaa. Tansanialaisten jumppakavereiden rytmitaju ja tanssitaito ovat paljon paremmat kuin omani. Sain kuitenkin kiitosta jumpan jälkeen kun höyrysaunassa eräs mama(rouva) kehaisi U:lle että vieraasi osasi tanssia. Mama tokaisi nimittäin jumpassa kaikille muillekin että katsokaa, valkoinen tanssii! Teimme maman kanssa parityötä ja jumppauksen sijaan hän houkutteli minut tanssimaan. Nauru oli herkässä. Täällä tansanialaiset luulevat että valkoiset eivät osaa tanssia. No osataanhan mekin, ja osa on todella taitavia. Tälläinen jumppa tällä kertaa! Huomenna safarille!